Σχετικά με εμάς & εσάς

Πάθος, Δημιουργία, Ποιότητα, Σταθερότητα, Εμπιστοσύνη.
Οι λέξεις-κλειδιά που αντιπροσωπεύουν την ΑΤΡ. Τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίσαμε την εταιρεία και αναπτυχθήκαμε.

Με έτος ίδρυσης το 2000 από τον Θεοφιλάτο Γ. Ανδρέα (Andreas Theofilatos Publications) (και πρώτο αντικείμενο παραγωγής τα cd-cards), η ATP εδραίωσε την παρουσία της στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας ειδών δώρου. Από τότε, ο κύκλος επιχειρηματικής δραστηριότητας επεκτάθηκε με την παραγωγή περισσότερων αναμνηστικών ειδών και ειδών δώρου, καθώς και την αποκλειστική αντιπροσώπευση ξένων εκδοτικών οίκων.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί 12 άτομα (A Team Precious) στα τμήματα πωλήσεων, αποθήκευσης καθώς και στο in-house δημιουργικό τμήμα που σχεδιάζει όλα τα προϊόντα και κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για τον έλεγχο της ποιοτικής παραγωγής με τα συνεργαζόμενα εργοστάσια.

Τα προϊόντα των σειρών ATP επιδιώκουν να διατηρήσουν ή να μεταφέρουν τις μοναδικές εικόνες με τις οποίες γεμίζει ο επισκέπτης της Ελλάδας. Έμπνευσή μας αποτελεί το γαλάζιο του ουρανού και το μπλε της θάλασσας, χαρακτηριστικές σκηνές από την πλούσια ελληνική μυθολογία, ιστορικά κτήρια διάσπαρτα σε όλο τον ελλαδικό χώρο, καθώς και χαρακτηριστικά σημεία ενδιαφέροντος από τη σύγχρονη ζωή. Το αποτέλεσμα: πλήθος χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων με ταυτότητα Ελλάδας.

Στο διαδικτυακό μας κατάστημα διαθέτουμε περισσότερους από 6.000 κωδικούς για αποκλειστική διάθεση χονδρικής, τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες που θέλουν να προμηθευτούν ξεχωριστά και ιδιαίτερα προϊόντα για την επιχείρησή τους.

Τα τελευταία χρόνια καλωσορίσαμε συνεργασίες με μεγάλα ελληνικά & διεθνή Μουσεία που μας εμπιστεύθηκαν για το σχεδιασμό και την παραγωγή αποκλειστικών αναμνηστικών για τα καταστήματα τους, καθώς και εταιρείες που αποφάσισαν την ανάπτυξη προϊόντων με το δικό τους λογότυπο.

Αν είστε ιδιώτης, προϊόντα μας θα βρείτε στο εκτεταμένο δίκτυο πελατών μας σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε καταστήματα αεροδρομίων και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Ρωτήστε μας σχετικά.

Διατηρείστε αναλλοίωτες τις αγαπημένες σας αναμνήσεις και χαρίστε χαμόγελα σε όλους όσους αγαπάτε.

Keep Love Give

A Team full of Passion