Καλώς ήλθατε στο atp.com.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση στην ιστοσελίδα www.atp.com.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή σας με αυτούς.

Ο χρήστης/επισκέπτης παρακαλείται να τους διαβάσει και εάν διαφωνεί, να μην επισκεφθεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου atp.com.gr απαγορεύεται να αναπαραχθεί, αντιγραφεί ή αναδημοσιευθεί χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ATP δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.atp.com.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ATP εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ATP δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά τη διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ATP ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.atp.com.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ATP. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που αναρτάται από την ATP, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ATP και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ATP ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ATP και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.atp.com.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.atp.com.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ATP για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

ΤΙΜΕΣ

Η εταιρεία ATP μέσω του διαδικτυακού της τόπου www.atp.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίζει και να διαμορφώνει την τιμολογιακή της πολιτική, να τροποποιεί τις αναγραφόμενες τιμές και να αλλάζει ή να αποσύρει τυχόν προσφορές οποτεδήποτε με ή χωρίς ειδοποίηση των χρηστών της.

Προσπαθούμε πάντα να διασφαλίζουμε ότι όλες οι λεπτομέρειες, οι περιγραφές και οι τιμές που εμφανίζονται στο διαδικτυακό μας κατάστημα είναι ακριβείς, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα. Σε περίπτωση που το σφάλμα είναι δικιάς μας υπαιτιότητα, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε ή να ακυρώσετε την τρέχουσα παραγγελία σας.

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ (€) και δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Visa ή MasterCard καθώς και PayPal. Επίσης υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής καθώς και η εξόφληση μέσω τραπεζικού εμβάσματος στις τράπεζες ALPHA BANK, EUROBANK, NBG & PIRAEUS BANK.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με μεταφορική εταιρεία που μας έχει υποδείξει ο πελάτης ή με άλλο τρόπο κατόπιν συνεννόησης.

ΑΚΥΡΩΣΗ / ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε / τροποποιήσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών από την υποβολή της, γραπτώς στο info@atp.com.gr ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την εταιρεία.

Σε περίπτωση μη ακύρωσης και μη παραλαβής ο πελάτης χρεώνεται με τα διαχειριστικά και τα έξοδα αποστολής.